0 productes A la cistella
  • No hi ha productes a la cistella

Nosaltres

IMG_20191021_155824

Som Xocfruit, un obrador i tenda online especialitzada en Rams de Fruita i altres productes relacionats amb la fruita i/o la xocolata. Venem productes i també oferim un servei de càtering dolç i natural. El ram de fruita natural banyada o no amb xocolata de qualitat és el nostre producte estrella. També realitzem melmelades artesanals de sabors sorprenents, flors comestibles de xocolata, bombons, piruletes de xocolata, rajoles de xocolata ecològiques d’exquisits sabors, caixes i muntatges amb detalls comestibles, centres de taula originals i altres articles naturals.

També realitzem encàrrecs personalitzats. Ens encanta ser creatius i crear nous formats de regals i de detalls originals per qualsevol tipus d’esdeveniment (naixements, bateigs, casaments, detalls d’empresa…). Detalls originals i si pot ser innovadors, amb productes de qualitat pensats per sorprendre a familiars, amics i/o clients.

El nostre servei de Càtering està focalitzat als rams, safates i detalls de fruita. Aquests productes són cada dia més adequats per la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment. Són articles que donen un bonic toc de color i a més són sans i originals. També poden servir per la creació de centres de taula, postres i aperitius. A la nostra secció de “Càtering” podran observar, a preu unitari, les diferents opcions que proposem.

Poden realitzar la compra on-line a través de la secció de productes. Si la comanda que ens volen fer és important i de varies unitats, lògicament, els podem fer pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats.

Ens poden visitar també al nostre obrador, a Montmeló, però recomanem que ens truquin abans per confirmar que estarem oberts. Els nostres productes són molt delicats per lo que el servei d’entrega el realitzem nosaltres mateixos i no una empresa de missatgeria, per la qual cosa pot ser que vingui a visitar-nos i en aquell moment ens trobi tancats.

 

la foto 1