0 productes A la cistella
  • No hi ha productes a la cistella

Nosaltres

IMG_20191021_155824

Xocfruit és una empresa especialitzada en Rams de Fruita i altres productes relacionats amb la fruita i/o la xocolata. Venem productes i també oferim el servei d’un càtering dolç i natural. El ram de fruita natural banyada o no amb xocolata de qualitat és el nostre producte estrella. També tenim sucs naturals, fruites amb almívar, tès, mels, melmelades naturals, flors comestibles de xocolata o de sucre, bombons amb i sense sucre, rajoles de xocolata ecològiques d’exquisits sabors, caixes i muntatges amb detalls comestibles, centres de taula originals i altres articles naturals.

També realitzem encàrrecs personalitzats. Ens encanta ser creatius i crear nous formats de regals i de detalls originals per qualsevol tipus d’esdeveniment (naixements, bateigs, casaments, detalls d’empresa…). Detalls originals i si pot ser innovadors, amb productes de qualitat pensats per sorprendre a familiars, amics i/o clients.

El nostre servei de Càtering està focalitzat als rams, safates i detalls de fruita. Aquests productes són cada dia més adequats per la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment. Són articles que donen un bonic toc de color i a més són sans i originals. També poden servir per la creació de centres de taula, postres i aperitius. A la nostra secció de “Càtering” podran observar, a preu unitari, les diferents opcions que proposem.

Poden realitzar la compra on-line a través de la secció de productes. Si la comanda que ens volen fer és important i de varies unitats, lògicament, els podem fer pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats.

la foto 1