A l’estiu protegeix la teva pell

L’estiu és l’època de l’any on, lògicament, smoothie-833470_1280la pell pateix més a causa de la radiació ultraviolada, ja que hi estem exposats més estona, tan si es per voluntat pròpia o no. Segons un estudi de la Universitat de Bristol no només hauríem d’utilitzar cremes i productes especials per protegir la pell sinó també cuidar la nostre alimentació. L’estudi ens demostra que menjant els següents aliments
, no només millora la salut de la mateixa sinó també el seu aspecte.

  1. Maduixa

Aporta agua, antioxidants i vitamines al nostre cos. En concret, el seu alt contingut en vitamina C juntament amb la vitamina E, ajuda a prevenir les cremades provocades pel sol.

Pràcticament tots els nostres rams de fruita inclouen maduixes 😉

  1. Pastanaga

El betacarotè que conté la pastanaga fa que sigui una gran protectora solar. Les seves propietats antioxidants ajuden a neutralitzar els efectes adversos que pot provocar la radiació ultraviolada a la nostra pell.

  1. Te verd

Els compostos del te verd estan relacionats amb el no desenvolupament de melanomes, per tant ajuden a prevenir el càncer de pell, també eliminen líquids i toxines. De cara a l’estiu aquesta infusió es pot prendre ben freda, amb gel.

  1. Patata

Al igual que les maduixes aquesta hortalissa és rica amb vitamina C la qual ajuda a mantenir la pell terça i elàstica.

  1. Avena

Pot servir com a remei casolà per aplicar sobre cremades provocades pel sol. Les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries fan que, preparada amb aigua, com una pasta, serveixi com a calmant sobre la pell irritada.

  1. Cogombre

Per la seva elevada quantitat d’aigua, ajuda a mantenir la pell i el cos molt hidratats, així com prevé arrugues i ajuda a reduir les bosses sota els ulls gràcies al seu contingut en vitamina K.

  1. Xocolata negra

La xocolata negra pot prevenir els efectes de la radiació ultraviolada, el fotoenvelliment i el càncer de pell.

A la nostre empresa oferim molts productes relacionats amb la xocolata negre i molt dels nostres rams també la porten 😉

  1. Magrana

La magrana és una fruita de final d’estiu i de tardor però molt efectiva com a protector de la pell després de la seva exposició al sol. Prendre-la després de la temporada d’estiu i a la tardor, quan el sol encara és intens, és molt adequada per cuidar la pell.

  1. Verdura de fulla verda

Els polifenols i carotenoides presents a la fruita i a la verdura han demostrat ser uns molt bons antioxidants, prevenint el deteriorament i l’envelliment cel·lular.

  1. Síndria

Aquesta és la fruita de l’estiu per excel·lència i, a més, és una font de salut per a la nostre pell pel seu elevat contingut d’aigua i l’elevada càrrega de nutrients. A més el seu color vermell es ideal per fer bonics rams de fruita i xocolata 😉

 

Font: Estudi de la Universitat de Bristol